Organizare petreceri:

Oferte speciale:
5 aprilie 2011

Organizare petreceri:

Oferta organizare petreceri:

Dragi copii si parinti, daca doriti o petrecere la curte, unde sa va simtiti cu adevarat bine, indreptandu-va atentia spre noi, faceti cea mai potrivita alegere. Distractia este garantata.

Suntem flexibili privind cerintele dvs, neconditionind numarul invitatilor sau un meniu impus. Noi va oferim posibilitatea sa organizati o petrecere personalizata cu fonduri financiare decente.

Avem mai multe tipuri de pachete pe care vi le putem pune la dispozitie, putand opta pentru oricare dintre variante, si anume:

1) Organizare de petreceri, tariful pentru fiecare persoana fiind de 60 lei, pentru un numar minim de 20 persoane (copii sau adulti). In acest tarif sunt incluse:
– Inchirierea spatiului;
– Meniul care este la alegere (acesta se stabileste de comun acord si poate include: gustare rece – sandwich-uri, gustare calda – gratar sau pizza, salate, sucuri, apa minerala si plata, fructe, prajituri, alune, snacks-uri, etc.);
– Cafea pentru parinti;
– Confetti, baloane si decor pentru petrecere;
– Karaoke si muzica;
– D.J. – se plateste separat;
– Animatori – se platesc separat;
– Tort si sampanie pentru copii.

2) Inchirierea spatiului cu toate facilitatile incluse, tariful fiind de 300 lei pe durata de 3 ore, avand posibilitatea aducerii produselor de acasa. La cerere durata se poate prelungi.

3) Organizarea de petreceri personalizate in functie de cerinte, tariful perceput fiind discutat si negociat.

Avansul perceput pentru organizarea petrecerii este de 50% din tariful/persoana, calculat la numarul de persoane participante.

 

 

Rezervarea, care include comunicarea numarului de persoane participante, plata avansului, si stabilirea meniului se fac cu minim 10 zile inainte de data organizarii evenimentului la numarul de telefon: 0720.548.870 – dl. Marius Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *